Predstave "Prigovor" i "Plan B" :: Ozalj

Predstave "Prigovor" i "Plan B"

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj,
Podgraj 10 a, Ozalj, 47280

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2017 u 19:00
Kraj programa: 21.04.2017 u 20:30

RADNJA:

Dramska sekcija „Banda“ Kulturno umjetničkog društva Zadobarje izvest će predstave "Prigovor" i "Plan B". Predstave su premijerno izvedene na Festivalu kazališnih amatera Karlovačke županije 2016. i 2017. godine. "Prigovor" je 2016. pokupio odlične kritike, a "Plan B" odnio je u ožujku 2017. pobjedu na 10. Festivalu kazališnih amatera Karlovačke županije te se time uvrstio u natjecateljski program 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji će se održati u svibnju 2017. u Pazinu.

Poigravajući se samim medijem kazališta i njegovim temeljnim odrednicama, redatelj Antonio Sudac i članovi „Bande“ u svojim predstavama probijaju okvire tipičnog teatralnog narativa kakav se u pravilu očekuje od "uobičajenih" predstava raznih kulturno-umjetničkih društava te tako u svojim izvedbama postižu visoku razinu originalnosti, a udaljavanjem od normi i formula kod publike i kritike istodobno izazivaju kako iznenađenje tako i oduševljenje.

SUDJELUJU:
Kulturno-umjetničko društvo Zadobarje, Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj, Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj

OSVRT:
Dio programa za Noć knjige 2017. u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Ozalj održan je u Osnovnoj školi "Slava Raškaj" Ozalj gdje su članovi dramske sekcije "Banda" KUD-a Zadobarje izveli svoje hvaljene predstave "Prigovor" i "Plan B".OGANIZATOR:

Osnovna škola "Slava Raškaj" Ozalj (Ustanova)

Podgraj 10 a, Ozalj, 47280

Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj (Narodna knjižnica)

Kolodvorska 1/A, Ozalj, 47280

Kulturno-umjetničko društvo Zadobarje (Ostalo)

Zadobarje, Karlovac, 47000

Predstave "Prigovor" i "Plan B"

Predstave "Prigovor" i "Plan B"

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr