Izložba Land art, Earth art, Earthworks: z/Zemlja i antropocen :: Ozalj

Izložba Land art, Earth art, Earthworks: z/Zemlja i antropocen

Redovni |

MJESTO:
Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj,
Kolodvorska 1/A, Ozalj, 47280

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 16:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 20:00

RADNJA:

U sklopu Godine čitanja, za Noć knjige i uoči Dana grada Ozlja i 350. obljetnice pogibije Petra Zrinskog i Frana Krste Frankopana, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj bit će otvorena izložba "Land art, Earth art, Earthworks: z/Zemlja i antropocen" koju priprema Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Izložba se sastoji od fotografske i video dokumentacije land art radova nastalih na području Ozlja, Obreža Vivodinskog, Lovića Prekriškog i Jakovlja tijekom 2019. i 2020. u sklopu istoimenog umjetničko-znanstvenog istraživanja u organizaciji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Otvorenje izložbe bit će održano 23. travnja 2021. u 16 sati u novom, proširenom prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Ivana Belostenca Ozalj. U skladu s epidemiološkim mjerama, sama svečanost otvorenja bit će održana ispred Knjižnice, a potom će posjetitelji u manjim grupama moći razgledati postav.

SUDJELUJU:
Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj, Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, posjetiteljiOGANIZATOR:

Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj (Narodna knjižnica)

Kolodvorska 1/A, Ozalj, 47280

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr