Knjige koje brišu brige :: Zagreb

Knjige koje brišu brige

Redovni |

poveznici.
 

 

" >

MJESTO:
KGZ - Gradska knjižnica,
Starčevićev trg 6, Zagreb, 10000

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 08:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 20:00

RADNJA:

U kratkom upitniku objavljenom na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba korisnici se pozivaju da otkriju koje knjige biraju kao „melem za dušu“ i navedu njihovo ljekovito svojstvo.

Odabrane "ljekovite" knjige bit će izložene 23. travnja, na Noć knjige, u Informativno-posudbenom odjelu Gradske knjižnice i dostupne za posudbu, a njihov popis istovremeno naveden i na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba. Tako će prikupljene "knjige koje brišu brige" biti na raspolaganju svima koji žele uživati u blagotvornosti njihova sadržaja.

Upitnik je dostupan od 13. do 22. travnja na ovoj poveznici.
 

 

SUDJELUJU:

OSVRT:
Ova akcija je provedena u dva koraka. U prvom koraku je u razdoblju od 13. do 20. travnja na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba postavljen upitnik od dva pitanja: koja knjiga je melem za vašu dušu i odaberite ljekovito svojstvo koje ima. Prikupljena je 121 preporuka, a popis knjiga po kategorijama ljekovitosti je dostupan na mrežnim stranicama http://www.kgz.hr/hr/dogadjanja/knjige-koje-brisu-brige/57771

U drugom koraku je napravljen izbor od 42 knjige. Knjige su 23. travnja zajedno sa straničnicima s pripadajućim ljekovitim svojstvima bile izložene i dostupne za posudbu u Informativno-posudbenom odjelu Gradske knjižnice.OGANIZATOR:

KGZ - Gradska knjižnica (Narodna knjižnica)

Starčevićev trg 6, Zagreb, 10000

Knjige koje brišu brige

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr