NA HRT-U TJEDAN POSVEĆEN KNJIZI I APOKALIPSI

NA HRT-U TJEDAN POSVEĆEN KNJIZI I APOKALIPSI

Objava: 20.04.2024 | Admin

Na Trećem programu Hrvatske radiotelevizije od 22. do 24. travnja bit će prikazan niz prigodnih sadržaja – uz najnovije istraživanje čitanosti i kupovine knjiga u Republici Hrvatskoj bit će emitirane tri specijalne emisije o temi apokalipse u kojima gostuju filozof Srećko Horvat, meteorologinja i klimatologinja Lidija Srnec i profesor na Fakultetu političkih znanosti Robert Mikac. Cijeli će tjedan na HRT-u biti posvećen knjizi, premijerno će se prikazati dokumentarac o Antunu Šoljanu, filmski maraton o apokalipsi i drugi prigodni sadržaji. Sve sadržaje bit će moguće pogledati i u HRT-ovu online servisu HRTi ili na YouTube kanalu VIDA-e TV.

Raspored emisija:

  • 22. travnja, 20:40 RasKLIMAvanje, gostuje: Lidija Srnec, voditeljica Odjela za klimatsko modeliranje, praćenje klimatskih promjena i biometeorologiju u Državnom hidrometeorološkom zavodu
     
  • 23. travnja, 20:40  GeostraTEŠKO VRIJEME, gostuje: Robert Mikac, izvanredni profesor na FPZG-u i sigurnosni stručnjak
     
  • 24. travnja, 20:40 SMAKtualno, gostuje: Srećko Horvat, filozof i aktivist, autor knjiga: Poslije apokalipse (VBZ, 2022.) i Poezija iz budućnosti (VBZ, 2023.)

  
Pozivamo vas da pratite i Treći program hrvatskog radija! U utorak, 23. 4. od 19 do 22 sata gošće i gosti su: Nadežda Čačinovič, Marina Šur Puhlovski, Tatjana Gromača, Mihaela Gašpar, Hrvoje Jurić, Robert Međurečan i Kristian Novak. Voditelji su: Ivica Prtenjača, Ana Marija Štorga i Irena Matijašević.

 

 

PODJELI:

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr