Noć knjige u Osnovnoj školi Slano :: Slano

Noć knjige u Osnovnoj školi Slano

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola Slano,
Trg Ruđera Boškovića 17, Slano, 20232

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2023 u 18:00
Kraj programa: 21.04.2023 u 21:00

RADNJA:

Manifestaciju "Noć knjige" obilježit ćemo nizom aktivnosti. Program započinjemo upoznavanjem učenika s ovogodišnjom temom Noći knjige te nastavljamo s našim malim glumcima koji su pripremili svoje monologe. U goste nam dolaze učenici susjedne škole i predstavljaju se igrokazom "Samo 132 kune", a nas će upoznati sa svojim školskim humanitarnim projektom "Marijini obroci". Nakon toga slijedi druga aktivnost, gdje pripremljeni robot čita priču, a po njezinu završetku učenici biraju lampicu i odgovaraju na svoja pitanja. Kako bi potakli natjecateljski duh i atmosferu učinili zanimljivijom, pripremili smo nagradni kviz "Lektirko" za učenike razredne nastave. Za kraj našeg druženja, slijedi objava rezultata fotonatječaja "U društvu s knjigom".

SUDJELUJU:
učenici 1. – 6.razreda s knjižničarkom i učiteljicama razredne nastave

OSVRT:
Noć knjige se već 12 godina zaradom organizira u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige. U OŠ Slano smo Noć knjige obilježili u petak, 28. travnja.

Sudjelovanjem u ovakvim aktivnostima, osim ljubavi prema knjigama i čitanju, potičemo i kreativnost učenika, nastupe u predstavama kojima jačamo njihovo samopouzdanje...
Priču, pjesmu, igrokaz, kviz o poznavanju lektire i druženje učenika objedinili smo i na taj način u školskoj dvorani proslavili i obilježili Noć knjige, koja je ove godine posvećena umjetnoj inteligenciji.OGANIZATOR:

Osnovna škola Slano (Ustanova)

Trg Ruđera Boškovića 17, Slano, 20232

Noć knjige u Osnovnoj školi Slano

Noć knjige u Osnovnoj školi Slano

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr