Facebook natječaj :: Zagreb

Facebook natječaj

Redovni |

Facebook stranici našeg antikvarijata 23. travnja, gdje ćeš doznati sve detalje! Postani nakratko svoja omiljena knjiga i pritom osvoji nagrade!

" >

MJESTO:
Antikvarijat-knjižara Studio,
Masarykova 20, Zagreb, 10000

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 12:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 23:00

RADNJA:

U Noći knjige kada kontempliramo ljekovitu moć knjiga, odlučili smo vas zapitati, inspirirani skupinom nomadskih intelektualaca "Book people" iz romana "Farenheit 451" (koji odluče postati jedna knjiga koju će naučiti napamet i na taj je način sačuvati od zaborava), koja ste vi knjiga? Knjige su oduvijek lijek za naše probleme, utjeha u besanim noćima, moralna smjernica u "mračnoj noći duše", no možemo li se izliječiti kroz knjige i tako da se nesebično predamo knjizi ne tražeći zauzvrat ništa od nje? Možemo li pokloniti nesebično sami sebe knjizi i na taj način iscijeliti sami sebe? 

Da možete odabrati jednu knjigu i naučiti ju napamet, koja bi to knjiga bila i zašto? Možete li na Noć knjige naučiti napamet jednu stranicu, odlomak ili barem rečenicu iz knjige koja želite biti i na taj način nakratko zaboraviti na sebe i svoje probleme i postati knjiga?

Pozivamo te da nam se pridružiš u nagradnom natječaju na Facebook stranici našeg antikvarijata 23. travnja, gdje ćeš doznati sve detalje! Postani nakratko svoja omiljena knjiga i pritom osvoji nagrade!

SUDJELUJU:
Tatjana Smoljić, Bruno PletikosOGANIZATOR:

Antikvarijat-knjižara Studio (Antikvarijat)

Masarykova 20, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr