Facebook natječaj "Knjige koje su mijenjale naš unutarnji svijet" :: Zagreb

Facebook natječaj "Knjige koje su mijenjale naš unutarnji svijet"

Redovni |

Facebook stranici našeg antikvarijata podijelite one knjige koje su mijenjale vaš unutarnji svijet, koje su vas oblikovale, uz koje ste rasli, učili, plakali, smijali se... Svi detalji o sudjelovanju bit će objavljeni. Pozivamo vas i da naš post koji ćemo objaviti u 12 sati komentirate, a mi ćemo vaše komentare cijeli dan objavljivati kao postove. Onih 5 objava koje će imati najviše "lajkova" ostalih sudionika nagrađujemo knjigama! I to po vašem izboru.

 

" >

MJESTO:
Antikvarijat-knjižara Studio,
Masarykova 20, Zagreb, 10000

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2020 u 12:00
Kraj programa: 23.04.2020 u 22:00

RADNJA:

U jeku pandemije novog koronavirusa, kada smo svi pozvani dati svoj doprinos prvenstveno ostajanjem doma, postaje nam sve jasnije kako je uistinu samo promjena stalna. Iz dana u dan svijet oko nas se naočigled mijenja, ali prisutna je još jedna promjena - ona unutar nas. Život ukorak s koronavirusom, usprkos svim nepoželjnim promjenama, donio nam je i određene darove, priliku da usporimo i okrenemo se prema sebi, kao i mogućnost da spoznamo svoju snagu i moć svojih emocija. Inspirirani motivom promjene unutar nas samih, odlučili smo se za temu "Knjige koje su mijenjale naš unutarnji svijet" kako bismo i vas potaknuli da zavirite u sebe i preusmjerite energiju promjene izvana prema unutra, stvarajući tako mirniji i radosniji unutarnji svijet. 

Pozivamo vas da na Facebook stranici našeg antikvarijata podijelite one knjige koje su mijenjale vaš unutarnji svijet, koje su vas oblikovale, uz koje ste rasli, učili, plakali, smijali se... Svi detalji o sudjelovanju bit će objavljeni. Pozivamo vas i da naš post koji ćemo objaviti u 12 sati komentirate, a mi ćemo vaše komentare cijeli dan objavljivati kao postove. Onih 5 objava koje će imati najviše "lajkova" ostalih sudionika nagrađujemo knjigama! I to po vašem izboru.

 

SUDJELUJU:
Tatjana Smoljić, Bruno Pletikos, Matea GojčetaOGANIZATOR:

Antikvarijat-knjižara Studio (Antikvarijat)

Masarykova 20, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr