Noć Knjige - Knjiga kao lijek :: Sinj

Noć Knjige - Knjiga kao lijek

Redovni |

MJESTO:
Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju,
Dinka Šimunovića 12, Sinj, 21230

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 10:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 12:00

RADNJA:

U sklopu manifestacije, s obzirom da se održava u odgojno-obrazovnoj ustanovi, učenici TIŠ Ruđera Boškovića će putem power-point prezentacija ili izradom plakata predstaviti pojedinog autora i/ili knjigu za koju smatraju da može poslužiti kao lijek.

 

SUDJELUJU:
učenici Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju

OSVRT:
Noći knjige, manifestaciji koja se održava 10. godinu zaredom, svoj obol dali su i učenici TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju.

Noć knjige jedna je od najvećih i najpoznatijih domaćih manifestacija posvećenih knjizi s tisućama organizatora programa i stotinama tisuća sudionika diljem Hrvatske.

Tema ovogodišnjeg jubilarnog izdanja je Ljekovita moć knjige, stoga su učenici Jelena Kundid (3A) i Ivan Prcela (1C) u obliku power point prezentacije online putem (u skladu s važećim epidemiološkim mjerama), predstavili autore Annu Todd i Lauru Hillenbrand i njihova djela.

Zadivljujućim entuzijazmom i srčanošću predočili su svoje dojmove o djelu i objasnili zašto misle da njihovi naslovi mogu predstavljati lijek za čitatelje te koje poruke i ideje djela su bitne njima kao čitateljima.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi raspravljalo se o važnosti čitanja, značenju sve učestalijih web portala koji šire pisanu riječ, a rasprava se povela i oko pitanja hoće li u budućnosti digitalna izdanja knjiga odnijeti pobjedu nad klasičnim, tiskanim izdanjima. Sigurno je, pak, ako je suditi po današnjim izlaganjima i ostalim učenicima koji su sudjelovali u debati, da čitanje među mladima ima budućnost!OGANIZATOR:

Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju (Ustanova)

Dinka Šimunovića 12, Sinj, 21230

Noć Knjige - Knjiga kao lijek

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr