Futuristička aukcija knjiga - Bookcoin :: Gradac

Futuristička aukcija knjiga - Bookcoin

Akcije i popusti |

najviše čitali. Za nove članove, kao i one koji se u protekloj godini nisu posvetili čitanju, Knjižnica daruje bon u vrijednosti 10 bookcoina. U ponudi će biti različita literatura, od publicistike i beletristike do stručne literature, čija će vrijednost iznositi 5 - 20 bookcoina. Preporuka vrjednijim čitačima - dođite s kolicima, karijolom ili bar nosačem!

" >

MJESTO:
Općinska knjižnica "Hrvatska sloga" Gradac,
Stjepana Radića 1, Gradac, 21330

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2019 u 19:00
Kraj programa: 23.04.2019 u 20:00

RADNJA:

Aukcija knjiga prikupljenih iz donacija i otpisa Knjižnice. Knjige se kupuju za izmišljenu valutu bookcoin čija je vrijednost jednaka jednoj pročitanoj knjizi u 2018. godini, prema podatcima dostupnim iz knjižničnog programa na dan održavanja, što znači da su najbogatiji oni korisnici koji su u protekloj godini najviše čitali. Za nove članove, kao i one koji se u protekloj godini nisu posvetili čitanju, Knjižnica daruje bon u vrijednosti 10 bookcoina. U ponudi će biti različita literatura, od publicistike i beletristike do stručne literature, čija će vrijednost iznositi 5 - 20 bookcoina. Preporuka vrjednijim čitačima - dođite s kolicima, karijolom ili bar nosačem!

SUDJELUJU:

OSVRT:
"Bookcoin" je futuristička aukcija knjiga koju već drugu godinu održavamo u knjižnici tijekom Noći knjige. Cilj je revitalizacija knjiga iz otpisa knjižnice ili nepotrebnih darova. Knjige se kupuju za izmišljenu valutu bookcoin čija vrijednost odgovara broju pročitanih knjiga u prethodnoj godini prema knjižničnom programu. Za sudionike koji nisu članovi ili nemaju spomenutog kapitala knjižnica poklanja bon od 10 bookcoina kolika je prosječna cijena knjige. Nadmetanje vodi knjižničarka koja ujedno i prezentira naslove. Zanimljivo je spomenuti da su neki korisnici toliko bogati da dođu u knjižnicu s kolicima.OGANIZATOR:

Općinska knjižnica "Hrvatska sloga" Gradac (Narodna knjižnica)

Jadranska 107, Gradac, 21330

Futuristička aukcija knjiga - Bookcoin

Futuristička aukcija knjiga - Bookcoin

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr