Izazov književnog kluba tajnog Zagreba – zaigrani razgled grada :: Zagreb

Izazov književnog kluba tajnog Zagreba – zaigrani razgled grada

Redovni |

MJESTO:
Opatovina – spomenik Petrici Kerempuhu,
Opatovina, Zagreb, 10000

Program je otvoren za javnost.

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2024 u 17:00
Kraj programa: 23.04.2024 u 19:00

RADNJA:

Igrificirana tura posvećena književnicima i njihovim likovima. Što to znači igrificirana? Prepuna je izazova, zapažalica i mozgalica. Kad se okupimo, razdijelit ćemo se na timove i krenuti u potragu za pričama. Zajednički ćemo se prisjetiti onih koji su svojim riječima zidali ovaj grad. Možda već znate da su priče iz tajnog Zagreba katkad malo i uvrnute – nećemo vas razočarati ni ove večeri! Bit će tu mračnih misli naših književnika, zlosretnih sudbina, neuzvraćenih ljubavi, nedostižnih muza, neponovljive mašte, ali i mnogo simpatičnih dogodovština. Pridružite se šetnji, prođite ispod prozora naših pisaca i ponovo se inspirirajte njihovim vječnim riječima.

POTREBNA JE PRIJAVA na info@secret-zagreb.com jer je broj sudionika ograničen.

SUDJELUJU:
naravno da će zaigrana avantura biti zanimljiva djeci (preporučena dob barem 10 godina), pa čak i neukrotivim tinejdžerima, slobodno ih povedite; ipak, osmišljena je za odrasle pa se nemojte ustručavati prijaviti i ako nemate mlade snage

OSVRT:
Raspoložena skupina sudionika svih dobnih uzrasta spremno se bacila na rješavanje izazova književnog kluba tajnog Zagreba. Kad su se okupili, saznali su da pripadaju različitim sekcijama kluba, a svaka od njih dobila je svoju tajanstvenu škrinjicu koju je trebalo otključati putem. Ona ih je dovela do skrivene poruke koju im je ostavila sama Ivana Brlić-Mažuranić, čiju veliku 150. obljetnicu rođenja obilježavamo u Noći knjige 2024.OGANIZATOR:

Noć knjige (Ostalo)

Zagreb, Zagreb, 10000

Kazivačica (Secret Zagreb) (Ostalo)

Aleja pomoraca 9 , Zagreb, 10000

Izazov književnog kluba tajnog Zagreba – zaigrani razgled grada

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr