Knjiga – moja prijateljica :: Zagreb

Knjiga – moja prijateljica

Redovni |

Hrvatske knjižnice za slijepe, unutar rubrike "Događanja i novosti" te na Facebook profilu i YouTube kanalu Knjižnice.

" >

MJESTO:
Hrvatska knjižnica za slijepe,
Šenoina 34/1, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 10:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 23:00

RADNJA:

Virtualnim zvučnim događanjem u obliku podcasta, kroz razgovore s korisnicima Hrvatske knjižnice za slijepe, bavit ćemo se ulogom knjige kao prijateljice u životu čitatelja. Odgovarat ćemo na pitanje pomaže li čitanje pri proživljavanju teških, ali i lijepih trenutaka u životu te može li knjiga biti bijeg, utjeha ili možda prozor u druge svjetove i put u otkrivanje sebe. Spomenut ćemo naslove koji su nas obilježili ili pak bili svojevrsna čitateljska prekretnica. Dotaknut ćemo se specifičnih situacija u protekloj i ovoj godini, kao i teme u kojoj mjeri nam je čitanje pomoglo u nošenju s izazovima.

Snimka će biti dostupna na internetskoj stranici Hrvatske knjižnice za slijepe, unutar rubrike "Događanja i novosti" te na Facebook profilu i YouTube kanalu Knjižnice.

SUDJELUJU:
korisnici Hrvatske knjižnice za slijepe

OSVRT:
Naše je događanje u Noći knjige bilo virtualno odnosno u obliku zvučnog priloga "Knjiga - moja prijateljica", koji smo postavili na YouTube kanalu Hrvatske knjižnice za slijepe. Također ćemo ga objaviti u zvučnom časopisu "Znanost i umjetnost" kojeg snimamo u našim studijima. Ovdje možete poslušati prilog: https://www.youtube.com/watch?v=qEtO9c0KoMYOGANIZATOR:

Hrvatska knjižnica za slijepe (Ustanova)

Šenoina 34/1, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr