Čarobni spavanac :: Zagreb

Čarobni spavanac

Redovni |

MJESTO:
Hoću knjigu Megastore,
Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2019 u 22:00
Kraj programa: 23.04.2019 u 23:59

RADNJA:

Jeste li ikad poželjeli provesti noć u prostoriji punoj knjiga koje samo čekaju da ih pročitate? Hoću knjigu pretvara vaše snove u stvarnost! Uključite se u naš nagradni natječaj i recite nam zašto biste baš vi trebali osvojiti čarobni spavanac u Noći knjige u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7. Deset sretnih dobitnika s najkreativnijim odgovorima očekuju ludo zabavna događanja, udobne vreće za spavanje i bogati poklon-paketi naših partnera. 

Čarobni spavanac organizira se drugi put u Hrvatskoj. Do sada je organiziran samo nekoliko puta u svijetu i svugdje je naišao na oduševljen prijem knjigoljubaca. Svi sudionici spavanca dobit će poklon-pakete s najnovijim naslovima, grickalice i napitke za slastan boravak u knjižari, higijenske potrepštine, eksterni punjač za mobitel te poklon-bon Hoću knjigu koji će moći potrošiti u jednom od svojih budućih posjeta knjižari. 

Za večernji dio programa zadužena je knjiška blogerica Ana Jembrek koja će knjigoljupcima pomoći da upoznaju svoje čitalačke navike, dok će voditeljica knjiškog kluba za mlade, Valentina Namesnik, za spavače održati jutarnji fitness. 

Očekujemo da će za sve prisutne ovo biti zaista nezaboravno iskustvo. Prijave za nagradni spavanac s vašim kreativnim odgovorima primamo na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/pWrus57qp1fuid1Q6 

PROGRAM ZA SPAVAČE UKLJUČUJE: 
22:00 - 23:00 Poseban Book Club s Anom Jembrek 
23:00 - 00:00 Nagradni lov na knjige 
00:00... slobodne aktivnosti 
08:00 - 08:30 Knjiški fitness uz Valentinu Namesnik

SUDJELUJU:Pokaži moju lokaciju

OGANIZATOR:

Knjižarski lanac Hoću knjigu (Knjižara)

Banjavčićeva ulica 22, Zagreb, 10000

Hoću knjigu Megastore (Knjižara)

Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr