Promocija knjige "Ne vjeruj svojim očima" autorice Sarah Pinborough :: Zagreb

Promocija knjige "Ne vjeruj svojim očima" autorice Sarah Pinborough

Redovni |

MJESTO:
Hoću knjigu Megastore,
Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 19:30
Kraj programa: 23.04.2018 u 20:30

RADNJA:

Louise je samohrana majka i tajnica zarobljena u zamornoj suvremenoj rutini. Jedne večeri upoznaje zanimljivog muškarca i među njima iskre frcaju na sve strane. Premda on ode netom nakon što se poljube, Louise je oduševljena što je konačno s nekime osjetila povezanost. Ipak, ne zna ništa o njemu. Ne zna da je on njezin novi šef. Ne zna da je oženjen. I to ženom koja će uskoro postati njezina najbolja prijateljica. Dok Louise muče sumnje, Adele pokušava održati privid savršenog braka. No, sada je prekasno za to, jer je ovaj ljubavni trokut zaigrao smrtonosnu igru iz koje postoji samo jedan izlaz.

Vrhunski psihološki triler sa spektakularnim svršetkom osvojio je i publiku i kritičare, a u Noći knjige publici će ga predstaviti knjiške blogerice Ana Jembrek (Books rock my world), Andrea Cvjetković (Sovin kutak), Dijana Kovačević (Books&Sweets) i prevoditeljica Jelena Pataki, dok će se promociji putem Skypea pridružiti i sama autorica Sarah Pinborough.  

SUDJELUJU:
Ana Jembrek (Books rock my world), Andrea Cvjetković (Sovin kutak), Dijana Kovačević (Books&Sweets), Jelena Pataki, Sarah Pinborough (putem Skypea)OGANIZATOR:

Hoću knjigu Megastore (Knjižara)

Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr