Noć knjige na GFOS-u :: Osijek

Noć knjige na GFOS-u

Redovni |

MJESTO:
Građevinski fakultet Osijek,
Vladimira Preloga 3, Osijek, 31000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 08:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 20:00

RADNJA:

1. Cjelodnevna izložba u auli Fakulteta „Od kamena do oblaka“ – izloženi će biti različiti mediji koji su kroz povijest bili „nosači“ teksta ili slike, od glinenih i kamenih ploča, preko papirusa, papira i knjiga do elektroničkih medija: bušenih kartica, vrpci (tonskih i filmskih), kaseta, kompaktnih diskova, usb memorija i računalnih oblaka. Uz izložbu će biti postavljen plakat s istom temom.

2. Audioknjige - želja nam je ukazati studentima da tehnologija, koja je toliko važna mladim generacijama (zapravo svima), ne zaobilazi svijet knjiga, već knjigama na neki način produljuje život u eri multimedija.

3. Prezentacija videozapisa o knjižnici na YouTube kanalu u Malome Caffeu Građevinskoga fakulteta u 18 sati. Videozapis će snimiti diplomand Hrvoje Knežević.

4. Glazbeni recital u Malome Caffeu u 18:15 sati. Uglazbljenu poeziju naših poznatih pjesnika izvodit će studenti diplomskog studija Petra Olić (vokal) i Marko Glavica (gitara).  

SUDJELUJU:
Knjižnica Građevinskoga fakulteta Osijek, Knjižnični odbor Građevinskoga fakulteta, studenti Hrvoje Knežević, Petra Olić i Marko GlavicaPokaži moju lokaciju

OGANIZATOR:

Građevinski fakultet Osijek (Ustanova)

Vladimira Preloga 3, Osijek, 31000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr