Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine :: Poljanica Bistranska

Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine

Redovni |

Na predavanju Silvije Kolar-Fodor iz Udruge "Biovrt – u skladu s prirodom" posjetioci će saznati kako u svojem vrtu mogu uzgajati vlastitu hranu dostupnu tijekom cijele sezone. Otkrit će i kako produžiti vrtlarsku sezonu određenim vrstama, što se može uzgajati i tijekom zime, što se može sijati i više puta u godini te koje kulture pohraniti na najbolji način da su dostupne i u vrijeme kad ne rastu u vrtu. Nakon predavanja održat će se razmjena domaćeg sjemenja.

" >

MJESTO:
Općinska knjižnica i čitaonica Bistra,
Bistranska 98, Poljanica Bistranska, 10298

Program je otvoren za javnost.

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2024 u 18:00
Kraj programa: 23.04.2024 u 19:00

RADNJA:

Na predavanju Silvije Kolar-Fodor iz Udruge "Biovrt u skladu s prirodom" posjetioci će saznati kako u svojem vrtu mogu uzgajati vlastitu hranu dostupnu tijekom cijele sezone. Otkrit će i kako produžiti vrtlarsku sezonu određenim vrstama, što se može uzgajati i tijekom zime, što se može sijati i više puta u godini te koje kulture pohraniti na najbolji način da su dostupne i u vrijeme kad ne rastu u vrtu. Nakon predavanja održat će se razmjena domaćeg sjemenja.

SUDJELUJU:

OSVRT:
U povodu Noći knjige u Knjižnici je održano predavanje o temi "Kako imati vlastitu hranu dostupnu tijekom cijele godine". Predavanje nam je održala gđa SIlvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge "Biovrt – u skladu s prirodom". Saznali smo kako možemo produžiti sezonu nekim vrstama, što možemo uzgajati i tijekom zime te druge važne informacije o vrtlarenju. Nakon predavanja u prostoru pored Knjižnice održala se razmjena sjemenja.OGANIZATOR:

Općinska knjižnica i čitaonica Bistra (Narodna knjižnica)

Bistranska 98, Poljanica Bistranska, 10298

Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine

Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr