Noć knjige na Trećem :: Hrvatska

Noć knjige na Trećem

Redovni |

MJESTO:
Hrvatski radio-Treći program,
94,3, Hrvatska,

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 20:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 23:59

RADNJA:

Kakva je budućnost knjige, tema je ovogodišnje manifestacije „Noći knjige“, kojoj se Treći program Hrvatskog radija pridružuje četverosatnim programom u ponedjeljak 23. travnja od 20-24 sata.

Na pitanja o budućnosti knjige odgovarat će nagradama ovjenčani romanopisci Kristian Novak i Zoran Roško jer njihova djela na svojevrstan način utjelovljuju opreku između klasičnog i avangardnog u umjetnosti.

U „Noći knjige na Trećem“ sudjeluju i Mani Gotovac, Marina Vujčić, Tatjana Gromača i Zoran Ferić, koji će preporučiti nekoliko najboljih domaćih knjiga, a ulomke iz preporučenih knjiga interpretirat će glumci. Opreka klasične i avangardne umjetnosti razmotrit će se i odabirom glazbe.

Voditeljica Noći knjige na Trećem je Ana Marija Štorga, glazbena urednica je Alenka Bobinsky, a s književnicama i književnicima razgovaraju Ivica Prtenjača i Irena Matijašević, koja je i urednica projekta.

 

SUDJELUJU:
Kristian Novak, Zoran Roško, Mani Gotovac, Marina Vujčić, Tatjana Gromača, Zoran Ferić, Ana Marija Štorga, Alenka Bobinsky, Ivica Prtenjača i Irena MatijaševićOGANIZATOR:

Hrvatski radio - Treći program (Ostalo)

Prisavlje 3, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr