Ali Fenwick (Moderni psiholog) promovira knjigu "Crvene zastavice, zelene zastavice" :: Zagreb

Ali Fenwick (Moderni psiholog) promovira knjigu "Crvene zastavice, zelene zastavice"

Redovni |

MJESTO:
Znanje Bookshop Zagreb,
Gajeva 1, Zagreb, 10000

Program je otvoren za javnost.

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2024 u 19:00
Kraj programa: 23.04.2024 u 20:00

RADNJA:

Noć knjige ove smo godine rezervirali za druženje i promociju knjige "Crvene zastavice, zelene zastavice: moderna pishologija za svakodnevnu dramu" dr. Alija Fenwicka.

Autor je stručnjak za ljudsko ponašanje i profesor organizacijskog ponašanja i inovacije na vrhunskoj poslovnoj školi s FT liste. Dr. Ali Fenwick je i direktor tvrtke Dr. Fenwick Lab for Human Behavior & Technology za istraživanje, obuku i savjetovanje, koja pomaže poslovnom svijetu i društvu u suvremenom okruženju, spajajući tehnologiju, ponašanje i mentalno zdravlje.

Osim što je stručnjak u području bihevioralne psihologije, dr. Ali je i omiljeni psiholog na društvenim mrežama, koji svojim zabavnim i inovativnim pristupom privlači pozornost milijuna pratitelja. U utorak 23. travnja (Noć knjige) u 18 sati u našoj knjižari Znanje u Gajevoj ulici 1 održat će se promocija knjige i druženje s autorom. Sigurni smo kako čitatelji nestrpljivo iščekuju detaljnije istražiti sve uzbudljive teme o kojima progovara ova knjiga i otkriti korisne alate za navigiranje kroz sve odnose u modernom okruženju.

O knjizi:

Postoji li (nedefinirani) odnos iz kojeg ne možete izaći? Poželite li da možete uočiti toksična prijateljstva izdaleka? Ili možda osjećate da teško postavljate granice? Ovaj zdravorazumski vodič za razlikovanje toksičnih i pozitivnih ponašanja kod vaših prijatelja, članova obitelji, ljubavnih partnera i kolega pomoći će vam u dekodiranju najsloženijih situacija i okončavanju nepotrebnih drama. Od simpatija koje vas izluđuju i napasnih roditelja do šefova koji preuzimaju zasluge za vaš rad, knjiga "Crvene zastavice, zelene zastavice" preobrazit će način na koji tumačite i rješavate svaku situaciju.

SUDJELUJU:
dr. Ali Fenwick, autor knjige, Nataša Pejić, urednica knjige, moderatorOGANIZATOR:

Znanje Bookshop (Knjižara)

Gajeva 1, Zagreb, 10000

Znanje (Nakladnik)

Matka Mandića 1, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr