NOĆ KNJIGE 2020. - DRUGI POZIV ZA SUDJELOVANJEM

NOĆ KNJIGE 2020. - DRUGI POZIV ZA SUDJELOVANJEM

Objava: 05.03.2020 | Admin

Dragi prijatelji knjige,

podsjećamo vas na Noć knjige, manifestaciju koju organiziramo kako bismo potaknuli čitanje, promicali knjigu te javno govorili o njezinu položaju i vrijednosti u suvremenome društvu. Povod za to pružaju nam Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dan hrvatske knjige (22. travnja). Noć knjige 2020. održat će se u četvrtak, 23. travnja.

Programi i prodajne akcije koje planirate u Noći knjige 2020. mogu se prijaviti do 23. travnja (zaključno s 22.4. u ponoć!) putem online prijavnice.

Postojeći korisnici, svi koji su već sudjelovali u Noći knjige, svojemu računu pristupaju koristeći iste podatke za prijavu kao i prethodnih godina. Novi sudionici mogu se registrirati putem obrasca za registraciju, a potom prijaviti programe i akcije. Molimo vas da proučite Upute za prijavu programa u Noći knjige 2020.

Osobito vas molimo da prilikom prijave programa budete jasni, precizni, maštoviti i poticajni.

U Noći knjige 2020. pozivamo vas da posebnu pozornost posvetite temi Knjige koje su mijenjale svijet. U svijetu zahvaćenom alarmantnim vijestima o klimatskim promjenama i posljedicama koje one imaju za čovjeka i ostala stvorenja na planeti, željeli smo istražiti kolika je snaga i utjecaj knjige kao pokretača mogućih promjena.

Pozivamo vas da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici i Facebook stranici Noći knjige jer ćemo, kao i uvijek, pripremiti i mnoštvo drugih zanimljivosti i iznenađenja.

Organizatori Noći knjige su: Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Hrvatska udruga školskih knjižničara, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju!

PODJELI:

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr