FOTOGRAFIJE I OSVRTI u Noći Knjige 2018.

FOTOGRAFIJE I OSVRTI u Noći Knjige 2018.

Objava: 25.04.2018 | Admin

Dragi prijatelji knjige,

zahvaljujemo vam na sudjelovanju u Noći knjige 2018. Svoje dojmove, komentare, sugestije, kao i fotografije s događanja u Noći knjige možete podijeliti s nama putem sustava za prihvat programa u Noći knjige: https://prijava.nocknjige.hr/loginx_kor.php

Prilikom prijave u vašem korisničkom računu "Pregled – moji programi" nalazi se opcija "Osvrt". Klikom na "Osvrt" otvara se stranica na kojoj imate mogućnost za svako pojedino događanje unijeti podatak o broju posjetitelja, ostaviti svoje dojmove i poslati fotografije.

Moguće je podignuti do 10 fotografija (za svako pojedino događanje) u formatu jpg. Na kraju, odaberite opciju "Spremi osvrt".

Fotografije će biti objavljene na stranicama Noći knjige, uz svako pojedino događanje, ali i u skupnoj Galeriji. Molimo vas da fotografije imaju odobrenje za objavu (u slučaju kada je to potrebno). 

Produžili smo i trajanje akcije "Lansiraj knjigu!" – svoje fotografije knjige koju biste ponijeli sa sobom u svemir i tako popunili police prve (virtualne) svemirske knjižnice možete podijeliti na društvenim mrežama uz oznake #prvasvemirskaknjiznica i #nocknjige.

Fotografije s otvorenja Noći knjige u NSK i s raznih lokacija u Zagrebu možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Zahvaljujemo vam što ste skupa s nama stvarali budućnost, koju kada su knjige i čitanje u pitanju, želimo živjeti.

 

PODJELI:

Ostalo u kategoriji :

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr