| Ustanova
Asje Petričić 5e, Zadar, 23000 Internet poveznica: http://www.os-vostarnica-zd.skole.hr/ Telefon: 0917380522
Radno vrijeme u Noći knjige: OD 10:00 DO 11:30
25.04.2024 10:00 - 11:30 Igramo se s Regočem Učenicima će biti pročitana prilagođena verzija priče "Regoč" Ivane Brlić Mažuranić. Uz interpretaciju i pričanje po nizu slika, igrat ćemo i tematske igre. Program je prilagođen učenicima s teškoćama.
Učenicima će biti pročitana prilagođena verzija priče "Regoč" Ivane Brlić Mažuranić. Uz interpretaciju i pričanje po nizu slika, igrat ćemo i tematske igre. Program je prilagođen učenicima s teškoćama.
24.04.2024 09:50 - 11:30 Čitamo Šumu Striborovu Program počinje čitanjem priče Šuma Striborova, a zatim slijedi interpretacija te kreativna radionica na zadanu temu. Program je prilagođen učenicima s teškoćama.
Program počinje čitanjem priče Šuma Striborova, a zatim slijedi interpretacija te kreativna radionica na zadanu temu. Program je prilagođen učenicima s teškoćama.
21.04.2023 08:00 - 09:30 Zajedno ispod duge – kreativna radionica u čast Dinka Šimunovića Priču "Duga" Dinka Šimunovića čitat ćemo na otvorenom, na plaži Marex. Priča je prilagođena učenicima s umjerenim intelektualnim teškoćama. Nakon čitanja slijedi jednostavna dramatizacija te kreativna radionica slikanja duge. Završit ćemo motoričkom igrom Tko će prije ispod duge.
Priču "Duga" Dinka Šimunovića čitat ćemo na otvorenom, na plaži Marex. Priča je prilagođena učenicima s umjerenim intelektualnim teškoćama. Nakon čitanja slijedi jednostavna dramatizacija te kreativna radionica slikanja duge. Završit ćemo motoričkom igrom Tko će prije ispod duge.
25.04.2022 08:00 - 10:30 Bajka kao medij za poticanje na slobodu izbora Učenici odgojno-obrazovne skupine s umjerenom i težom intelektualnom teškoćom sudjelovat će u programu prilagođenog čitanja priče, dramatizacije te kreativne i kulinarske radionice.
Učenici odgojno-obrazovne skupine s umjerenom i težom intelektualnom teškoćom sudjelovat će u programu prilagođenog čitanja priče, dramatizacije te kreativne i kulinarske radionice.