Književni susret s Tomislavom Zagodom :: Samobor

Književni susret s Tomislavom Zagodom

Redovni |

Učenici samoborskih srednjih škola – Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole, Gimnazije Antuna Gustava Matoša i Srednje strukovne škole, susrest će se s autorom i nakladnikom Tomislavom Zagodom koji će im predstaviti svoje ilustrirane biografije Antuna Gustava Matoša i Marije Jurić Zagorke. Sudionici će saznati brojne zanimljivosti i detalje iz života navedenih autora.

" >

MJESTO:
Srednjoškolska knjižnica Samobor,
Andrije Hebranga 26, Samobor, 10430

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2023 u 14:00
Kraj programa: 21.04.2023 u 15:00

RADNJA:

Učenici samoborskih srednjih škola Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole, Gimnazije Antuna Gustava Matoša i Srednje strukovne škole, susrest će se s autorom i nakladnikom Tomislavom Zagodom koji će im predstaviti svoje ilustrirane biografije Antuna Gustava Matoša i Marije Jurić Zagorke. Sudionici će saznati brojne zanimljivosti i detalje iz života navedenih autora.

SUDJELUJU:
stotinjak učenika samoborskih srednjih škola, nastavnici i knjižničarke

OSVRT:
Pisac, ilustrator, scenarist i nakladnik g. Tomislav Zagoda upoznao je samoborske srednjoškolce sa svojim autorskim djelima – ilustriranim biografijama Marije Jurić Zagorke i Antuna Gustava Matoša, na književnom susretu održanom u sklopu obilježavanja Noći knjige 2023. U maloj školskoj dvorani učenici su saznali brojne zanimljivosti iz života spomenutih književnika. Prema riječima sudionika – bilo je odlično i nadamo se nastavku!OGANIZATOR:

Srednjoškolska knjižnica Samobor (Ustanova)

Andrije Hebranga 26, Samobor, 10430

Književni susret s Tomislavom Zagodom

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr