Noć u knjižnici :: Osijek

Noć u knjižnici

Redovni |

Članovi Book Cluba Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku provest će Noć u knjižnici, tijekom koje će se održati nekoliko aktivnosti: bijeg iz knjižnice, igra zagonetkama skrivenim u knjigama. U salonu ispred knjižnice održat će se projekcija filma, a potom će se čitati zadani naslovi, nakon čega slijedi razgovor o pročitanom. Tijekom cijele noći studenti će snimati LARP (live aciton role play) – kratke reportaže koje će se objavljivati na društvenim mrežama.

" >

MJESTO:
Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku,
Trg sv. Trojstva 3, Osijek, 31000

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2023 u 18:00
Kraj programa: 22.04.2023 u 09:00

RADNJA:

Članovi Book Cluba Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku provest će Noć u knjižnici, tijekom koje će se održati nekoliko aktivnosti: bijeg iz knjižnice, igra zagonetkama skrivenim u knjigama. U salonu ispred knjižnice održat će se projekcija filma, a potom će se čitati zadani naslovi, nakon čega slijedi razgovor o pročitanom. Tijekom cijele noći studenti će snimati LARP (live aciton role play) kratke reportaže koje će se objavljivati na društvenim mrežama.

SUDJELUJU:
članovi Book Cluba Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku

OSVRT:
U Noći knjige studenti AUK Book Club-a proveli su noć u knjižnici koju je za tu prigodu „odglumila“ crna soba Odsjeka za kazališnu umjetnost. Veseli bookclubovci pod dirigentskom palicom Lucije Marić večer su započeli raspravom o knjigama pročitanim u travnju, a za temu su imale slavensku, grčku i nordijsku mitologiju, prisjetili su se i Molierea i Vesne Parun, čija se 400. i 100. godišnjica rođenja obilježavaju ove godine. Uz čitanje, književne igre i kvizove, te gledanje filmova nastalih temeljem književnih predložaka, noć je bila prekratka svim sudionicima.OGANIZATOR:

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku (Ustanova)

Kralja P. Svačića 1/F, Osijek, 31000

Noć u knjižnici

Noć u knjižnici

Noć u knjižnici

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr