Knjiška staza u Zagrebu :: Zagreb

Knjiška staza u Zagrebu

Redovni |

MJESTO:
Hoću knjigu Megastore,
Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2022 u 16:00
Kraj programa: 23.04.2022 u 19:00

RADNJA:

Knjižarski lanac Hoću knjigu u Noći knjige organizira knjiško-edukativnu šetnju Knjiška staza koja će se odvijati u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Splitu. Knjiška staza će povezivati odabrane kipove i/ili ulice domaćih i stranih književnika gdje će se nalaziti promotori, osobe koje će svima koji sudjeluju u turi ispričati nekoliko informacija o tom književniku/ici te staviti žig na kartu koju bi trebao imati svaki sudionik. 

Neki će spomenici sudionicima biti dobro poznati, poput kipa Marije Jurić Zagorke u zagrebačkoj Tkalčićevoj ili pak Muzeja Igre prijestolja u Splitu. No ako i ne znate gdje se koja ulica ili kip nalaze budite bez brige! Karte za sudjelovanje će se moći preuzeti dan ranije u svim Hoću knjigu knjižarama ili pak online. A kada uspješno obiđete svih 7 lokacija koje ne morate nužno slijediti onako kako piše na karti, i prikupite sve žigove svratite u obilježenu Hoću knjigu knjižaru, gdje će najbrži dobiti bogate poklon pakete, a svi ostali sudionici simbolične nagrade.

Pridružite nam se u knjiško-edukativnoj turi gradom Rijekom. Sve što trebate napraviti je podići svoju kartu u Hoću knjigu knjižari ili je isprintati kod kuće, posjetiti lokacije koje se sjećaju naših književnih velikana obilježene na mapi u periodu od 16 do 19 sati, prikupiti sve žigove i podignuti svoj poklon u Hoću knjigu knjižari. No kakvi pokloni točno očekuju sudionike? Više informacija potražite na web stranici Hoću knjigu.

SUDJELUJU:OGANIZATOR:

Knjižarski lanac Hoću knjigu (Knjižara)

Banjavčićeva ulica 22, Zagreb, 10000

Hoću knjigu Megastore (Knjižara)

Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr