Srce mi se smije :: Koprivnica

Srce mi se smije

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola "Braća Radić" Koprivnica,
Miklinovec 6a, Koprivnica, 48000

VRIJEME:
Početak programa: 25.04.2022 u 12:00
Kraj programa: 25.04.2022 u 13:00

RADNJA:

Promocija zbirke poezije vesele i zaigrane djevojčice Une Bebek, učenice 6.b razreda. Još od nižih razreda njezine učiteljice prijavljuju njezine radove na različite literarne natječaje, gdje Una često osvaja nagrade i pohvale. Zbirka poezije „Srce mi se smije“ izdana je 2020. godine, u jeku pandemije i strogih epidemioloških mjera, pa je Una stpljivo čekala duge dvije godine da svoj pjesnički rad predstavi svojim prijateljima i učiteljima.

SUDJELUJU:
Una Bebek, Ines Turk, Ivana Pintarić, Adrijana Hatadi

OSVRT:
Una Bebek učenica je 6.b razreda OŠ „Braća Radić“ Koprivnica. Još 2020., u jeku pandemije i strogih epidemioloških mjera, Una je izdala zbirku predivnog naslova "Srce mi se smije". Strpljivo je čekala duge dvije godine da svoj pjesnički rad predstavi svojim prijateljima i učiteljima iz škole. Na promociji su, osim autorice Une Bebek, sudjelove učiteljice Ines Turk i Ivana Pintarić koje njeguju njezin talent, potiču ju te prijavljuju radove na različite natječaje i smotre, ravnatelj Škole Krešo Grgac koji je izuzetno ponosan na Unu te školska knjižničarka Adrijana Hatadi koja je moderirala promociju.
Na promociji je prikazano videoobraćanje književnice Željke Horvat-Vukelja koja je iznimno pohvalila Unin rad i čitane su Unine nagrađivane pjesme.OGANIZATOR:

Osnovna škola "Braća Radić" Koprivnica (Ustanova)

Miklinovec 6a, Koprivnica, 34310

Srce mi se smije

Srce mi se smije

Srce mi se smije

Srce mi se smije

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr