Prespavanac s knjigom :: Lasinja

Prespavanac s knjigom

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola "Antun Klasinc" Lasinja,
Trg hrvatskih branitelja 11, Lasinja, 47206

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 22.04.2022 u 17:00
Kraj programa: 23.04.2022 u 09:00

RADNJA:

U programu Noći knjige sudjelovat će učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole "Antun Klasinc" Lasinja. Nakon zanimljivih radionica (zajedničko čitanje, izrada štapnih lutaka, književni kviz, ilustracija knjiga, gledanje filma nastalog prema književnom predlošku), učenici će prespavati u školi.

SUDJELUJU:
knjižničarka, učiteljica, učenici

OSVRT:
U našoj smo školi već obilježavali manifestaciju Noć knjige, no ovo obilježavanje je bilo posebno. Dvadeset troje učenika se u petak, 22. travnja 2022. g., tijekom školskih praznika, u 17 sati okupilo u školi kako bi sudjelovali u obilježavanju Noći knjige 2022.

Uz igre upoznavanja, prepoznavanja knjiga, radionicu kreativnog pisanja, graničara u kojem je čitanje spašavalo život zabavili smo se i uživali u druženju i kreativnom izražavanju. Poslastica je bilo gledanje igranog filma Zbogom, Christophere Robinu, o piščevoj obitelji i nastanku kultne dječje knjige Medo Winnie Pooh. Potom smo po izboru učenika pogledali animirani filom Zootopia. Filomove smo gledali udobno smješteni u školskoj dvorani na strunjačama u vrećama za spavanje. Nakon pranja zubiju slijedio je prespavanac. Niti priča o Crvenkapici nije uspjela uspavati učenike te su proveli vrijeme pričajući i smijući se dok nisu u ranim jutarnjim satima utonuli u san. Obilježavanje je organizirala i vodila te prespavala u pratnji učenika školska knjižničarka.OGANIZATOR:

Osnovna škola "Antun Klasinc" Lasinja (Ustanova)

Trg hrvatskih branitelja 11, Lasinja, 47206

Prespavanac s knjigom

Prespavanac s knjigom

Prespavanac s knjigom

Prespavanac s knjigom

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr