Radost čitanja :: Dubrovnik

Radost čitanja

Redovni |

čitati i dramski prikazati popularna građa za djecu nižih razreda osnovne škole. Voditelji radionice su dva dječaka i dvije djevojčice, učenici šestih razreda Osnovne škole Montovjerna.

 
" >

MJESTO:
Dubrovačke knjižnice Dubrovnik,
Ulica od puča 6, Dubrovnik, 20000

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 16:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 17:00

RADNJA:

Radionica i predavanje na kojoj će se čitati i dramski prikazati popularna građa za djecu nižih razreda osnovne škole. Voditelji radionice su dva dječaka i dvije djevojčice, učenici šestih razreda Osnovne škole Montovjerna.

 

SUDJELUJU:

OSVRT:
U sklopu programa Noć knjige, Dubrovačke knjižnice organizirale su radionicu ''Radost čitanja'' za školski uzrast (1. do 5. razreda) koja se održala 23. travnja u Saloči od zrcala. Radionicu su pripremili učenici šestog razreda OŠ Montovjerna Dominik Burum, Sara Lujo, Antonio Milković i Lucia Kordić pod mentorstvom profesorice hrvatskoga jezika Danijele Bubalo. Moderatorica događanja bila je knjižničarka Nikolina Miloslavić.
Učenici šestog razreda OŠ Montovjerna podijelili su s osnovcima koje su im to najdraže knjige i o čemu one govore, a zatim su uz dramsku izvedbu izrecitirali poeziju. Uslijedio je razgovor o knjigama i omiljenom štivu. Na kraju radionice sva djeca su dobila prigodne poklone.OGANIZATOR:

Dubrovačke knjižnice (Narodna knjižnica)

Ulica od Puča 6, Dubrovnik, 20000

Radost čitanja

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr