Susret s piscem :: Slatina

Susret s piscem

Redovni |

MJESTO:
Dječji vrtić Suncokret,
Ribnjak 16, Slatina, 33520

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 06:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 16:30

RADNJA:

Odgojiteljica Snježana Dupan-Lovrić razgovarat će s djecom o svojoj zbirci pjesama "Lako je žabama", o putu koji jedna pjesma treba proći da bi se objavila u knjizi, čitat će djeci pjesme te će s njima provesti malu radionicu tijekom koje će djecu potaknuti da sami osmisle svoju pjesmu. 

Također, djeca u Dječjem vrtiću Suncokret obilježit će "Noć knjige" u svom kutku knjižnice – pomoću slikopriča i slagarica stvarat će nove priče. Odgojitelji i djeca čitat će slikovnice i pričati priče na hrvatskom i engleskom jeziku, budući da se u vrtiću provodi Program ranog učenja engleskog jezika.

SUDJELUJU:
odgojitelji i djeca uzrasta od 3 do 7 godina

OSVRT:
„Noć knjige“ u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini obilježen je susretom s autoricom dvije zbirke pjesama za djecu "Lako je žabama" i "Tajna je u notama" Snježanom Dupan-Lovrić. Autorica je razgovarala s djecom o putu koji jedna pjesma treba proći da bi se objavila u knjizi, pročitala je nekoliko svojih pjesama i zagonetki te provela malu radionicu tijekom koje su djeca osmišljavala svoje pjesme. „Noć knjige“ obilježena je i formiranjem novoga kutića čitanja a pomoću slikopriča i slagarica slagale su se i stvarale priče. Također, pročitane su brojne slikovnice i ispričane priče na hrvatskom i engleskom jeziku, budući da se u Dječjem vrtiću Suncokret provodi Program ranog učenja engleskog jezika.OGANIZATOR:

Dječji vrtić "Suncokret" (Ustanova)

Ribnjak 16, Slatina, 33520

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Susret s piscem

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr