Escape Room :: Donji Martijanec

Escape Room

Redovni |

MJESTO:
Osnovna škola Martijanec,
Školska 3, Donji Martijanec, 42232

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2021 u 18:00
Kraj programa: 23.04.2021 u 20:00

RADNJA:

Nakon uvodnog dijela (pozdrava i uvodne riječi) slijedi razgovor o čitanju, knjigama, najdražim djelima. Nakon toga učenici u skupinama rješavaju Escape Room koji je pripremljen na temelju književnih djela koja se čitaju u osnovnoj školi, ali i književnih klasika o kojima informacije mogu potražiti na internetskim stranicama.

SUDJELUJU:
učenici i učitelji OŠ Martijanec

OSVRT:
OŠ Martijanec je ove godine prvi put sudjelovala u obilježavanju Noći knjige. Za sve zainteresirane učenike, učitelje i roditelje organizirano je kratko predavanje o važnosti čitanja nakon čega je slijedio razgovor o knjigama koje liječe. Učenici su pripremili kahoot kviz o Marku Maruliću – Ocu Hrvatske Književnosti. Nakon svega svi su pozvani da se poigraju te da riješe escape room (https://view.genial.ly/606c5def2a05150d17c7f9dd/interactive-content-noc-knjige-2021 ).
Učenici razredne nastave sudjelovali su u virtualnom predstavljanju slikovnice Željke Horvat Vukelja „Magdalenina knjižnica na kotačima“ koju je izdala koprivnička Knjižnica i čitaonica Fran Galović. Nakon predstavljanja slikovnice učenici su crtali bibliobus kako ga oni zamišljaju jer ga uživo nisu vidjeli.
Zadovoljni smo odazivom učenika i roditelja te njihovim sudjelovanjem na predavanjima i radionicama. Zahvaljujući pozitivnom iskustvu očekujemo da ćemo se uključiti i sljedeće godine.OGANIZATOR:

Osnovna škola Martijanec (Ustanova)

Školska 3, Donji Martijanec, 42232

Escape Room

Escape Room

Escape Room

Escape Room

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr