Forum Tomizza online :: Umag

Forum Tomizza online

Redovni |

društvenim mrežama i na mrežnoj stranici. Pisci, pjesnici, filozofi, sociolozi, prevoditelji, glazbenici i likovnjaci, naši prijatelji i saveznici, podsjećaju s izvornim snimkama i tekstovima, snagom umjetničke riječi, na sjajne momente tih susreta. I ohrabruju, u ovo vrijeme tjeskobe! Za Noć knjige premijerno će biti emitiran "dugometražni film" s prilozima naših sudionika. Dok se ponovno ne otvori prostor za susrete uživo, Forum Tomizza širi jedra – online!
 

" >

MJESTO:
Gradska knjižnica Umag,
Trgovačka 6, Umag, 52470

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2020 u 20:00
Kraj programa: 23.04.2020 u 22:00

RADNJA:

Međunarodni pogranični susreti FORUM TOMIZZA, koje suorganizira Gradska knjižnica Umag, zbog koronavirusa migrirali su u virtualni prostor. Umag, Kopar i Trst, tri grada u tri države, šire ovih mjeseci ljekovitost svoje povezanosti s Forumom Tomizza kreativnim intervencijama svojih gostiju na društvenim mrežama i na mrežnoj stranici. Pisci, pjesnici, filozofi, sociolozi, prevoditelji, glazbenici i likovnjaci, naši prijatelji i saveznici, podsjećaju s izvornim snimkama i tekstovima, snagom umjetničke riječi, na sjajne momente tih susreta. I ohrabruju, u ovo vrijeme tjeskobe! Za Noć knjige premijerno će biti emitiran "dugometražni film" s prilozima naših sudionika. Dok se ponovno ne otvori prostor za susrete uživo, Forum Tomizza širi jedra – online!
 

SUDJELUJU:
Milan Rakovac, Laura Marchig, Marko Sosič, Ahmed Burić, Želimir Periš, Anja Golob, Francesca Rolandi, Bojan Krivokapić, Davor Ivankovac, Aljoša Pužar, Zlatko Paković, Rosanna Bubola, Lejla Kalamujić, Mojca Kumerdej, Piero Purini Purich, Željka Horvat Čeč, Federica Marzi, Goran Vojnović...OGANIZATOR:

Gradska knjižnica Umag (Narodna knjižnica)

Trgovačka 6, Umag, 52470

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr