Predavanje Dejana Nemčića "Afrika - možemo zajedno" :: Ivanić Grad

Predavanje Dejana Nemčića "Afrika - možemo zajedno"

Redovni |

MJESTO:
Gradska knjižnica Ivanić-Grad,
Moslavačka 11, Ivanić Grad, 10310

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 19:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 21:00

RADNJA:

Kao najstariji kontinent i kolijevka civilizacije, Afrika u nama budi strah od nepoznatog i tajnovitog. No istovremeno, mnogi žele posjetiti afričke zemlje i upoznati njihov način života, a za to nemaju dovoljno hrabrosti i odvažnosti. U sklopu humanitarne udruge „Možemo zajedno“, koja se bavi pomaganjem djeci bez roditelja i djeci u državama trećega svijeta, pokrenut je veliki humanitarno-obrazovani projekt „Afrika - možemo zajedno“ za opremanje afričkih škola i prikupljanje donacija za lijekove protiv malarije.

Ako želite doznati kako izgleda svakodnevni život ljudi u Africi, kako žive afrička djeca, kako izgledaju afričke škole i kako funkcionira njihov obrazovni sustav, ali i vidjeti i čuti priče o afričkim prirodnim ljepotama i parkovima prirode - ovo je predavanje za vas. U predavanje je uključeno i kratko izlaganje o letu u svemir.

Predavač Dejan Nemčić uključen je u tim slanja rakete u svemir pa će djeca hrvatskih škola imati priliku učiti uživo o svemiru, planetima i Mjesecu. Taj poduhvat nazvan je „Osvajanje osmog kontineta“. Gdje se nalazi osmi kontinent, saznat će se na predavanju!

SUDJELUJU:
Dejan NemčićOGANIZATOR:

Gradska knjižnica Ivanić-Grad (Narodna knjižnica)

Moslavačka 11, Ivanić Grad, 10310

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr