Školski sajam knjiga i radionice, Večer bajki :: Ljubešćica

Školski sajam knjiga i radionice, Večer bajki

Matineja |

MJESTO:
Osnovna škola Ljubešćica,
Zagrebačka 22, Ljubešćica, 42222

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 10:30
Kraj programa: 23.04.2018 u 20:00

RADNJA:

Noć knjige 2018. obilježit ćemo u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima sudjelovanjem svih učenika i učitelja škole te zainteresiranih roditelja u zajedničkim aktivnostima s ciljem promicanja knjige i kulture čitanja.

Noć knjige započet će Školskim sajmom knjiga u školskoj sportskoj dvorani, gdje će sudionici urediti štandove na kojima će izložiti knjige i časopise koje su donijeli na razmjenu. Istovremeno, krenut će u potragu za zanimljivim naslovima. U razmjenu će se uključiti i učitelji te roditelji za koje će biti uređen poseban "kutak". Školska knjižnica će na Sajmu ponuditi i neke otpisane knjige i časopise.

Za vrijeme nastave u knjižnici će se organizirati razredne radionice „Djeca čitaju djeci“ te „Naše najdraže bajke“, a izložbom portreta te kratkim prezentacijama predstavit će se i projekt učenika 8. razreda „Najpoznatiji književnici za djecu i mlade“.

Od 18 do 20 sati u knjižnici će biti organizirano druženje uz "Večer bajki", na kojemu će učenici čitati bajke koje su prethodno sami napisali.

SUDJELUJU:
svi učenici i djelatnici škole, roditeljiOGANIZATOR:

Osnovna škola Ljubešćica (Ustanova)

Zagrebačka 22, Ljubešćica, 42222

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr