Zašto tako? :: Zagreb

Zašto tako?

Redovni |

MJESTO:
Državni hidrometeorološki zavod,
Grič 3, Zagreb, 10000

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 22.04.2016 u 19:10
Kraj programa: 22.04.2016 u 19:25

RADNJA:

Meteorološka informacija je sveprisutna. Izgovorena ili prikazana, ispisana ili narisana, korisna je taman toliko koliko je razumljiva. A je li uvijek razumljiva i točna? Propitkuje li itko točnost informacije? Tko to i zašto u meteorologiji mijenja stručno nazivlje i fizikalne jedinice? Čine li domišljate promjene uvjerljivijom samu meteorološku informaciju, a informatora znanjem potkovanu osobu? Ni jedno, ni drugo. Dapače, crv sumnje rastače cijelu struku! Imaju li promjene plansko događanje i opravdani razlog? Uostalom, gdje je izvor uočenih promjena? Potraga je krenula, a izvorište je pronađeno na neočekivanom mjestu!

SUDJELUJU:
Marko Vučetić

OSVRT:
Fantastični Marko koji pliva u riječima ko riba u vodi najprije je poljuljao neka naša znanja do temelja a zatim sve to izbrusio do savršenstva.

Marko Vučetić prisutnim profesorima smrknuo je čelo jer gle čuda neki od njihovih đaka ne slušahu ih dobro ili su im blještave zvijezde došapnule nešto drugo. Zašto tako? Blještavi reflektori razotkriše neznanje, a Noć knjige prednost znanju daje!OGANIZATOR:

Državni hidrometeorološki zavod (Ustanova)

Ravnice 48, Zagreb, 10000

Zašto tako?

Zašto tako?

Zašto tako?

Zašto tako?

Zašto tako?

Zašto tako?

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr