Škura, škura boška :: Poreč

Škura, škura boška

Redovni |

MJESTO:
Gradska knjižnica Poreč,
Trg Marafor 3, Poreč, 52440

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2017 u 17:00
Kraj programa: 21.04.2017 u 18:00

RADNJA:

Predstavljanje slikovnice "Škura, škura boška", koju su napisali i oslikali Ljubomir, Natalija i Ognjen, sin, mama i tata. Ona je rezultat zajedničke obiteljske kreativnosti, a svojim postojanjem svjedoči o važnosti timskoga rada. Obitelj je prostor ljubavi, slobode, istraživanja, kao i sigurnosti, a ovo je obitelj koja ne prihvaća modele u koje će kao zajednica biti ugurani - oni se trude ispadati iz njih, trude se biti otkačeni i misliti svojim glavama, rasti i putovati, uvijek stvarati.

Slikovnica je napisana na tri jezika: na hrvatskoj južnoistarskoj čakavici te na njemačkom i engleskome jeziku. Na posljednjim stranicama slikovnice pripovijeda se o snu jednog dječaka. Taj san govori, šapuće čežnjom da cijeli svijet postane jedna obitelj, njegova obitelj, prostor ljubavi, sigurnosti, ali i neobičnih otkrića i uzbudljivih događaja. Može li se to? Dječak želi. No želi li to i svijet?

A kakvu ulogu imaju jedna tamna šuma te mnoštvo neobičnih čudovišnih likova, saznajte na ovogodišnjoj BOOKtigi. Naši gosti, Ljubomir Grgorinić Rađen, Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Umjetničke organizacije "Komoč koruna", na svoj neobičan način predstavit će ovu slikovnicu i zasigurno osvojiti dječja srca i srca odraslih.

SUDJELUJU:
Ljubomir Grgorinić Rađen, Natalija Grgorinić i Ognjen RađenOGANIZATOR:

Gradska knjižnica Poreč (Narodna knjižnica)

Trg Marafor 3, Poreč, 52440

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr