BOOKtiga - festival pročitanih knjiga :: Poreč

BOOKtiga - festival pročitanih knjiga

Redovni |

MJESTO:
Gradska knjižnica Poreč,
Trg Marafor 3, Poreč, 52440

Program je .

VRIJEME:
Početak programa: 21.04.2017 u 10:00
Kraj programa: 22.04.2017 u 19:00

RADNJA:

BOOKtiga je ime međunarodnog festivala pročitanih knjiga, koji se od 2008. godine održava na najstarijemu antičkom trgu u Poreču, Maraforu, na kojemu je smještena i Gradska knjižnica Poreč.

Ove će se godina BOOKtiga, festival koji je tijekom godina postao jedna od najznačajnijih manifestacija vezanih uz popularizaciju knjige i čitanja, održati po deseti put, od 20. do 22. travnja 2017. godine, i ugostit će nagrađivana imena hrvatske književnosti: Bekima Sejranovića i Zorana Ferića, kao i ovogodišnju dobitnicu Nagrade BOOKtiga 2017., spisateljicu Mani Gotovac.

Djecu će razveseliti nepresušna vrela hrvatske pisane riječi, Mladen Kušec i Željka Horvat Vukelja, a svoju će slikovnicu predstaviti Natalija, Ljubomir i Ognjen Rađen. Gradom će prošetati deset modela za koje će kreacije osmisliti Porečanka, modna dizajnerica Martina Herak, inspirirana upravo pročitanim knjigama.

SUDJELUJU:
Željka Horvat Vukelja, Bekim Sejranović, Mladen Kušec, Zoran Ferić, Ljubomir Grgorinić Rađen, Natalija Grgorinić, Ognjen Rađen, Mani Gotovac, Martina Herak, manekenke, volonteri, antikvari, korisnici porečkog Doma za starije i nemoćne osobeOGANIZATOR:

Gradska knjižnica Poreč (Narodna knjižnica)

Trg Marafor 3, Poreč, 52440

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr