NOĆ KNJIGE 2021. - PRVA OBAVIJEST

NOĆ KNJIGE 2021. - PRVA OBAVIJEST

Objava: 23.02.2021 | Admin

S veseljem vam najavljujemo jubilarnu Noć knjige, koja će održati u petak 23. travnja. Organiziramo je, desetu godinu zaredom, u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja). U Godini čitanja, zajedno s vama, želimo kvalitetnim programima i akcijama pozornost skrenuti na knjigu i čitanje te govoriti o položaju i vrijednosti knjige u suvremenom društvu.

Pozivamo vas stoga da u petak 23. travnja, u dnevnim ili večernjim satima, održite prigodan program kojem će u središtu biti upravo knjiga. Prilikom njegova planiranja vodite računa o aktualnoj epidemiološkoj situaciji i propisanim mjerama, koje će odrediti hoćete li svoje događanje smjestiti u fizički ili virtualni prostor. Iskoristite online kanale, društvene mreže, video i audioservise, prijenose uživo i ostale mogućnosti kojima raspolažete kako bismo i ovoga puta jedinstvenom akcijom i zajedničkim snagama podijelili radost čitanja i pisanja.

 

Prijava programa

Programi Noći knjige 2021. moći će se prijaviti od 8. ožujka do 9. travnja putem prijavnice koja će biti dostupna na internetskoj stranici Noći knjige, o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti. Pozivamo vas da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici i Facebook stranici Noći knjige jer ćemo, kao i uvijek, pripremiti i mnoštvo drugih zanimljivosti i iznenađenja.

PODJELI:

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr