FOTOGRAFIJE I OSVRTI U NOĆI KNJIGE 2019.

FOTOGRAFIJE I OSVRTI U NOĆI KNJIGE 2019.

Objava: 25.04.2019 | Admin

Dragi prijatelji knjige,

zahvaljujemo vam na sudjelovanju u Noći knjige 2019. Svoje dojmove, komentare, sugestije, kao i fotografije s događanja u Noći knjige možete podijeliti s nama putem sustava za prihvat programa u Noći knjige: https://prijava.nocknjige.hr/loginx_kor.php

Prilikom prijave u vašem korisničkom računu "Pregled – moji programi" nalazi se opcija "Osvrt". Klikom na "Osvrt" otvara se stranica na kojoj imate mogućnost za svako pojedino događanje unijeti podatak o broju posjetitelja, ostaviti svoje dojmove i poslati fotografije.

Moguće je poslati do 10 fotografija (za svako pojedino događanje) u formatu jpg. i png. Fotografija u nazivu ne smije sadržavati dijakritičke znakove ili razmake. Molimo vas da fotografije budu rezolucije 72 px. Fotografije će se automatski zaprimiti nakon što odaberete opciju "Spremi osvrt".

Fotografije će biti objavljene na stranicama Noći knjige, uz svako pojedino događanje, ali i u skupnoj Galeriji. Molimo vas da fotografije imaju odobrenje za objavu (u slučaju kada je to potrebno). 

Fotografije s otvorenja Noći knjige u NSK i s raznih lokacija u Zagrebu možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Zahvaljujemo vam na trudu i entuzijazmu kojim osmu godinu zaredom dajemo poticaj čitanju te razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu.

Podsjećamo i da je Booktube kanal Noći knjige trajno otvoren i ovim vas putem još jednom pozivamo da se aktivno uključite i u ovaj vid promicanja knjige i čitanja.

 

PODJELI:

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr