Čitamo i družimo se u bibliobusu :: Novo Virje

Čitamo i družimo se u bibliobusu

Redovni |

MJESTO:
Dječji vrtić "Bregunica",
Drenovica 6, Novo Virje, 48355

VRIJEME:
Početak programa: 22.04.2022 u 09:30
Kraj programa: 22.04.2022 u 10:30

RADNJA:

U suradnji s koprivničkom Bibliobusnom službom, djeci će biti ispričana priča "Greta i divovi". Nakon predstave slijedi kreativna radionica s recikliranim materijalima.

SUDJELUJU:
djeca

OSVRT:
U suradnji s Bibliobusnom službom Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica, obilježili smo Noći knjige, a ujedno smo obilježili i Dan planeta Zemlje.
Za polaznike vrtića zaposlenice Bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održale su ekološku radionicu u suradnji s odgojiteljicama dječjeg vrtića.
U sklopu radionice djeci je ispričana priča "Greta i divovi", inspiriranu poznatom švedskom klimatskom aktivisticom Gretom Thunberg, koja govori o djevojčici koja se suprotstavila divovima koji su pohlepno uništavali šumu i pokazala im posljedice njihovoga postupanja.
Djeca su uz pomoć odgajateljica i zaposlenica bibliobusa zajednički uspješno napravila kreativan rad, svojevrstan kolaž s prizorom iz šume, a izradili su ga od starog papira prikupljenog od otpisanih knjiga koje se više ne koriste. Time je još jednom naglašena Gretina poruka da „i najmanji među nama“ mogu učiniti mnogo za očuvanje okoliša, ne samo recikliranjem ili smanjenjem konzumacije različitih materijala, nego i ponovnim iskorištavanjem materijala koji više ne služe svojoj prvotnoj svrsi.OGANIZATOR:

Dječji vrtić Bregunica (Ustanova)

Drenovica 6, Novo Virje, 48355

Čitamo i družimo se u bibliobusu

Čitamo i družimo se u bibliobusu

Čitamo i družimo se u bibliobusu

Čitamo i družimo se u bibliobusu

Čitamo i družimo se u bibliobusu

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr