Naši omiljeni naslovi :: Rijeka

Naši omiljeni naslovi

Redovni |

MJESTO:
Katolička osnovna škola "Josip Pavlišić",
Omladinska ulica 14, Rijeka, 51000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2020 u 08:00
Kraj programa: 23.04.2020 u 15:00

RADNJA:

Aktivnosti po razrednim odjeljenjima:

1. b ponovno čitanje knjige/slikovnice koju su učenici pročitali za vrijeme nastave na daljinu predstavljanje naslova i poruke knjige/slikovnice crtežom/plakatom

3. a oslikavanje naslovnice omiljene knjige

3. b postavljanje omiljenih naslova na virtualnu policu; predstavljanje omiljenog naslova fotografijom, tekstom, videozapisom čitanja ulomka iz knjige.

SUDJELUJU:
učenici 1.b, 3.a i 3.b razreda Katoličke osnovne škole "Josip Pavlišić"

OSVRT:
U Katoličkoj osnovnoj školi "Josip Pavlišić" u Rijeci u manifestaciju su se uključili učenici 1.b, 3. a i 3.b razreda, svatko u svojoj virtualnoj učionici.

Učenici 3.b razred su ovogodišnju Noć knjige proslavili na malo drukčiji način. Imali su priliku postavljati svoje omiljene online naslove u virtualnu policu koje se nalazi na linku: http://linoit.com/users/barbara_stipetic/canvases/No%C4%87%20knjige%202020.%20-%203.b

Čitanjem ulomaka, kratkih priča i postavljanjem zanimljivih bilješki o knjigama imali su zadatak potaknuti ostale učenike svog razreda na čitanje.

Učenici 3.a razreda su se u vremenu idealnom za druženje s knjigom prisjetili svoje omiljene knjige koju su pročitali. U manifestaciju su se uključili osmišljavanjem i oslikavanjem naslovnice njihove omiljene knjige.

Učenici 1.b razreda su tijekom nastave na daljinu čitali mnogo priča, slikovnica i knjiga. Budući da nas svaka knjiga nečemu uči, imali su zadatak odabrati knjigu/slikovnicu koja im se najviše svidjela i napisati pouku. Neki su učenici pisali zašto vole čitanje.OGANIZATOR:

Katolička osnovna škola "Josip Pavlišić" (Ustanova)

Omladinska ulica 14, Rijeka, 51000

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr