Čarobni spavanac :: Zagreb

Čarobni spavanac

Redovni |

MJESTO:
Hoću knjigu Megastore,
Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 22:00
Kraj programa: 24.04.2018 u 08:00

RADNJA:

Jeste li se ikad nadali da će vas netko zaključati u knjižari kako biste cijelu noć imali sve knjiške naslove koji postoje samo za vas? Deset će sretnika u Noći knjige doživjeti upravo to – a sve uz bogate poklon pakete, slasne grickalice i ukusne napitke te udobne vreće za spavanje. Program Noći knjige u Hoću knjigu počinje već u 17 sati prikazivanjem nagrađivanog animiranog filma Ježeva kućica, a službeni dio završava u 22 sata predavanjem poznatog hrvatskog astronoma Koradea Korlevića. Tada počinje i zatvoreni dio programa isključivo za 10 sretnika koji će prespavati u knjižari.

Zašto bi se čak i najveći knjigoljupci upustili u spavanje u knjižari? Odgovor se krije u maštovitom programu za spavače, mogućnosti cjelonoćnog čitanja svih naslova dostupnih u knjižari, no i bogatim nagradama kojima će se nagraditi njihov avanturistički duh, poput paketa knjiga, poklon bona Hoću knjigu, poklon paketa punog grickalica, napitaka i higijenskih potrepština te neograničene izvore Barcaffe kave, Cedevite, Kale i Decathlonovih ukusnih energetskih čokoladica i napitaka.

Prijaviti se mogu svi punoljetni avanturisti koji žele sudjelovati u ovom neobičnom događanju i to na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/forms/T81zRgsMGZ9IITdN2.

PROGRAM:

22:00 - 23:00 Poseban book club s Anom Jembrek
23:00 - 00:00 Lov na knjige
00:00... Slobodne aktivnosti
08:00 - 08:30 Knjiški fitness s Valentinom Namesnik

SUDJELUJU:OGANIZATOR:

Hoću knjigu Megastore (Knjižara)

Bogovićeva 7, Zagreb, 10000

Čarobni spavanac

Čarobni spavanac

Čarobni spavanac

Čarobni spavanac

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travnja - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr