#knjiga za #budućnost :: Nova Gradiška

#knjiga za #budućnost

Redovni |

MJESTO:
Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška,
Ljudevita Gaja 24, Nova Gradiška, 35400

VRIJEME:
Početak programa: 23.04.2018 u 20:00
Kraj programa: 23.04.2018 u 22:00

RADNJA:

Događanje je zamišljeno kao interaktivna šetnja prostorom škole. Prilikom ulaska u vanjski prostor, posjetitelji će vidjeti projekciju na staklenome dijelu prostranoga hodnika koji spaja dva dijela škole. U prvome dijelu bit će izloženi učenički likovni radovi na temu "Budućnost knjige", a tim tehničara će se pobrinuti da svjetlosnim smjernicama usmjere posjetitelje na nastavak šetnje prema drugome dijelu škole.

U drugome dijelu škole bit će izloženi i prezentirani sljedeći ostvaraji: "Knjiga kao hologram", "Pametno ogledalo", "Mobilna aplikacija za pronalazak sadržaja knjige", "Prezentacija svijeta budućnosti knjige", "Prikaz izvedbe digitalnog modula knjige" te "Transformacija analogne knjige u digitalnu". Učenici će prezentirati navedene ostvaraje, a posjetitelji će moći i isprobati određene sadržaje.

Događaj će popratiti novinari Školskoga radija, a cjelokupnu će atmosferu upotpuniti zvuk elektroničke glazbe budućnosti koju će puštati školski DJ. 

SUDJELUJU:
učenici podijeljeni u radnim skupinama pod vodstvom navedenih nastavnika: Krunoslav Cvitković, Zoran Ivančić, Boris Grgić, Marko Brčić, Danijel Meseš, Tibor Čolović i Tomislav Wirth; DJ: učenik Karlo Matijević; knjižničarka: Angelina BijelićPokaži moju lokaciju

OGANIZATOR:

Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška (Ustanova)

Ljudevita Gaja 24, Nova Gradiška, 35400

Ostali programi istog organizatora

Programi iz prošlih godina

Programi u blizini

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr