Potražite programe i akcije


Noć knjige za HUMANOST

Svake godine nastojimo Noći knjige dati humanitarnu notu, ukazujući na potrebe onih kojima je naša pomoć potrebna. Ove godine zahvaljujemo nakladnicima koji su donirali knjige i slikovnice sigurnim kućama za žene i djecu žrtve nasilja - Autonomnoj ženskoj kući Zagreb i Sigurnoj kući Vukovarsko-srijemske županije.

Poveznica - pročitaj više

FOTOGRAFIJE I OSVRTI u Noći Knjige 2018.

Svoje dojmove, komentare, sugestije, kao i fotografije s događanja u Noći knjige možete podijeliti s nama putem sustava za prihvat programa u Noći knjige. Fotografije i osvrti bit će objavljene na stranicama Noći knjige, uz svako pojedino događanje, ali i u skupnoj Galeriji. Zahvaljujemo vam na sudjelovanju u Noći knjige 2018. 

Poveznica - pročitaj više

LANSIRAJ KNJIGU!

Dragi naši libronauti, zanima nas: koju biste knjigu vi ponijeli sa sobom u svemir? Pokažite nam fotografijom (uz kratki komentar o tome zašto ste odabrali baš tu knjigu) i podijelite je na društvenim mrežama uz postavku „javno“ (public) i oznake (hashtag) #nocknjige i #prvasvemirskaknjiznica. 

Poveznica - pročitaj više

GALERIJA

NOĆ KNJIGE

Organizatori Noći knjige su: Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info.

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr