Potražite programe i akcije


NAGRADNI NATJEČAJ ZA LIKOVNE RADOVE „UBACI KNJIGU U VREMENSKI STROJ!“

Zanima nas na koji način djeca vide budućnost knjige te kako bi mogla izgledati knjiga koju bi budući Zemljani željeli čitati. Ako knjigu ubacimo u vremenski stroj, kakva će iz njega izići u nekom budućem tisućljeću? Hoćemo li imati sposobnosti da je pročitamo jednim dodirom? Ili ćemo zauvijek uživati u listanju njezinih stranica? Treba nam vaša mašta da zajedničkim snagama predočimo neka buduća vremena.

Poveznica - pročitaj više

PRIJAVE PROGRAMA U NOĆI KNJIGE 2018.

U razdoblju od 5. do 26. ožujka 2018. otvorene su prijave programa u Noći knjige 2018. Programe i prodajne akcije moguće je prijaviti putem sustava za prijavu koji će biti dostupan na našim stranicama. Nakon ovoga roka i dalje će biti moguće prijavljivati programe i akcije, međutim, prijavljenima nakon 26. ožujka ne možemo garantirati da će na vrijeme dobiti promotivne materijale.

Poveznica - pročitaj više

NOĆ KNJIGE 2018. - Budućnost knjige

S veseljem najavljujemo još jednu Noć knjige, manifestaciju kojom već sedmu godinu dajemo poticaj čitanju te razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu. Povod za to pružaju nam Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dan hrvatske knjige (22. travnja). Noć knjige 2018. održat će se u ponedjeljak, 23. travnja.

Poveznica - pročitaj više

GALERIJA

NOĆ KNJIGE

Organizatori Noći knjige su: Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info.

O nama

Noć knjige - manifestacija kojom se obilježava 23. travanj - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Društvene mreže

Kontakt

Email: nocknjige@nocknjige.hr